به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرگلزایی، معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: اکیپ های شناسایی و قطع انشعابات غیرمجاز در سطح شهرها و روستاهای استان تشکیل شده است و طبق یک برنامهریزی منسجم، شناسایی و جمعآوری انشعابات غیرمجاز آب در سطح استان و برخورد با متخلفان در راستای تحقق عدالت اجتماعی ادامه دارد.
وی افزود: با فعالیت مستمر اکیپهای شناسایی، تعداد ۳۴ فقره انشعاب غیرمجاز و جمع آوری ۲۰۰ مترطول شبکه غیرمجاز در شهر سراوان، تعداد ۱۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز در شهر آسپیچ محمدی و تعداد ۹۰ فقره انشعاب غیرمجاز در شهر جالق و تعداد ۵۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز در روستاهای تحت پوشش شهر سوران شناسایی در هفته گذشته قطع و تعیین تکلیف شده است. افزایش انشعابات غیرمجاز، آینده منابع آبی شهرها و روستاها را با مشکل مواجه خواهد کرد و برای مقابله با انشعابات غیرمجاز همه دستگاههای مرتبط علی الخصوص مراجع قضایی باید ورود کنند. وجود اشتراکهای غیرمجاز در شهرها و روستاها، هزینههای جاری ادارات آبفا را افزایش داده و ارائه خدمات مطلوب به مردم را با مشکلات متعددی مواجه کرده است.
سرگلزائی انشعابات غیرمجاز را به عنوان مهمترین عامل هدررفت آب دانست و تاکیدکرد: ایجاد عدم تعادل فشار در شبکه توزیع به علت غیربرنامهای بودن انشعابات، احتمال نشت آلایندهها به شبکه در هنگام کاهش فشار شبکه، احتمال ایجاد آلودگی در شبکه هنگام اتصال به شبکه، استفاده بیش از حد استاندارد یا حد نیاز از آب به علت عدم اندازه گیری، عدم پرداخت آببها، تشدید نشت از این انشعابات به علت استفاده از اتصالات و لولههای غیراستاندارد و نصب غیراصولی آن از جمله مشکلاتی است که انشعابات غیرمجاز به وجود میآورند.
نظر شما